Verbintenissenrecht

U sluit vaker overeenkomsten dan gedacht. Om problemen achteraf zoveel mogelijk te voorkomen is het belangrijk om vooraf duidelijke overeenkomsten op te stellen. Jesper van der Biezen is hierin gespecialiseerd:

“In de praktijk wordt er vaak over overeenkomsten geprocedeerd. Dit gebeurt veelal omdat de betrokken partijen zelf niet alle juridische gevolgen hebben kunnen overzien, of omdat de betrokken partijen zich niet door deskundige adviseurs bij hebben laten staan. Dit terwijl een overeenkomst in belangrijke mate het speelveld en de rechten en verplichtingen van contractspartijen creëert, en dus essentieel zijn voor een goede bedrijfsvoering. Door in een vroeg stadium duidelijke afspraken te maken en deze vast te leggen in een overeenkomst zijn nadelige gevolgen achteraf te voorkomen.

Ook indien de overeenkomst duidelijk is kan het voorkomen dat uw contractspartij diens verplichtingen niet nakomt. Ook dan ben ik u graag van dienst. Ik schat uw kansen in en kom met een strategie en helder advies om het probleem op te lossen.

Neem bij verdere vragen vrijblijvend contact met mij op.”

Contact