Advocaat huurrecht

Cluster Advocatuur, uw advocaat huurrecht

Bent u op zoek naar een advocaat huurrecht? Cluster advocatuur in Den Bosch staat voor u klaar. Neem contact op met uw advocaat huurrecht en plan direct een afspraak.

Waarom een advocaat huurrecht in de arm nemen?

Als huurder of verhuurder krijgt u vanaf het opstellen en ondertekenen van uw huurcontract te maken met het huurrecht. Of het nu gaat om woonruimte, winkels, horeca of bedrijfsruimte; regelmatig is er sprake van een huurovereenkomst waarin afspraken zijn gemaakt die juridisch onmogelijk zijn, denk aan de duur van het huurcontract. Later kunnen ook zaken als huurprijswijzigingen, overlast, betalingsachterstand, illegale onderhuur en achterstallig onderhoud voor problemen zorgen. Het is daarom raadzaam om samen met een advocaat huurrecht het contract door te nemen voordat u uw handtekening zet.

Uw advocaat huurrecht gaat samen met u op zoek naar een oplossing

Voor de verschillende soorten huur gelden verschillende wettelijke bepalingen. Uw advocaat huurrecht van Cluster Advocatuur is gespecialiseerd in deze bepalingen en staat u bij in het vinden van een oplossing voor uw huurprobleem. Daarnaast neemt uw advocaat huurrecht bij sprake van een betalingsachterstand graag de incassowerkzaamheden voor u uit handen.

Contact